Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

 

Type:               

Appartementen, Art Park te St Raphael

Algemene informatie:   

 

Ontdek "Art Park ', een riante residence met zwembad in het hart van Valescure, de meest prestigieuze buurt van Saint Raphael. U begeeft zich op een paar minuten van de stranden, winkels en overige voorzieningen als scholen etc. Vanaf het terras of eigen tuin heeft u zicht op het omliggende park of voor sommige appartementen geldt zelfs een zeezicht.

Rust, sereniteit en de Franse Rivièra aan je voeten!

Woonoppervlakte: 

2 kamerappartementen ca. 54 m²
3 kamerappartementen ca. 74 m²
4 kamerappartementen ca. 83 m²

Parkeervoorziening: 

 Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:

 

Zandstranden, verborgen kreken, mooie baaien en een turquoise zee, Het elegante Saint Raphael heeft het allemaal. Aan de voet van het Esterel ligt deze badplaats welke een van de belangrijkste toeristische bestemming is van de Var (83).  U kunt hier genieten van de Var, het achterland en de diversen steden aan de kust. Met de A8, ligt Cannes op slechts 20 minuten, Nice ca.45 minuten. Voor verre uitstapjes kan men de TGV nemen. Station St Raphael Valescure staat in verbinding met Marseille, Lyon, Parijs.

Afwerking:      

Luxueuze stijl en een combinatie van moderne en traditionele architectuur.

Status/ Oplevering:    

4e kwartaal 2017.

Prijzen:                 

2 kamerappartementen vanaf € 219.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 318.000,-*
4 kamerappartementen vanaf € 445.000 -*

Beschikbaarheid:     

Beschikbaarheid op aanvraag, *Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Art Park te St Raphael. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.

*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.

Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.

 

 Download brochure

 

Brochure.ART Park pdf Download