Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

Type:               
Appartementen, Contemplations, Nice.
Algemene informatie:   

 

Schitterend gelegen in de heuvels van Fabron, in een woonwijk ten westen van Nice wordt deze nieuwe ontwikkeling gerealiseerd. Vanaf de heuvels heeft men een prachtig uitzicht op zee. Het appartementencomplex is voorzien van een ruim gemeenschappelijk zwembad, en de appartementen varieren van studio's, 2 kamer tot 3 kamerappertementen, veelal  met een balkon of terras en dakterrassen voor de bovenste verdiepingen. 
Woonoppervlakte: 

Studio’s ca. 35 m²
2 kamerappartementen van ca. 41 m²
3 kamerappartementen van ca. 62 m²

Parkeervoorziening: 

Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:

Het appartementencomplex wordt gerealiseerd  in de heuvels van Fabron, nabij St Laurent du Var en het centum van Nice. De stranden en de luchthaven van Nice zijn op een steenworp afstand. Deze regio is goed bereikbaar via de A8.

Afwerking:      

Elegante modrne stijl met hoogwaardige afwerking.

Status/ Oplevering:    

4e kwartaal 2018.

Prijzen:                 Studio appartementen vanaf € 180.000,-*
2 kamerappartementen vanaf € 215.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 295.000,-*
Beschikbaarheid:     

Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Contemplations - Nice. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.


Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.

*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.


Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.

 

Download brochure

 

Brochure Contemplations.pdf Download