Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

Type:               

Appartementen, Exclusive Resort te Saint Tropez.
Algemene informatie:   

Uitzonderlijk prestigieus appartementencomplex in het hart van Saint Tropez. Laat u verleiden door deze luxe, het fantastische landschap, de schitterende appartementen en de duplex-appartementen op het dak. Dit complex biedt paleiswaardige diensten zoals o.a.: concierge, valet parking, een spa, sauna,haman, jacuzzi en zwembad.

Woonoppervlakte: 
Studio appartementen vanaf ca. 32 m²
2 kamerappartementen van ca. 42 - 55 m²
3 kamerappartementen  van ca. 62 - 75 m²
4 kamerappartement  ca. 112 m²
Parkeervoorziening: 

Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:Dit is een unieke ontwikkeling op nog geen twee stappen van de Byblos, Place des Lices en slechts enkele minuten van de stranden.
Afwerking:      

Moderne stijl met hoogwaardige afwerking.

Status/ Oplevering:    

1e/2e kwartaal 2016

Prijzen:                 Studio appartementen vanaf € 347.000,-*
2 kamerappartementen vanaf € 388.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 908.000,-*
4 kamerappartement  € 2.040.000,-*
Beschikbaarheid:     

Beschikbaarheid op aanvraag. *Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Exclusive Resort te Saint Tropez. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.
*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.
Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.
Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.