Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

 

Type:               
 
Appartementen, L' Avant Mer, St Laurent du Var.
Algemene informatie:   

Nabij het historisch centrum van Saint Laurent du Var op nog geen 10 minuten van de stranden  wordt het nieuwbouwproject ‘L' Avant Mer ‘ gerealiseerd. Deze realisatie krijgt een modern en tijdloos uiterlijk. De appartenementen hebben allemaal een balkon of tuin. De appartementen variëren van 2 tot 4 kamerappartementen.

Woonoppervlakte: 

2 kamerappartementen van 41 - 43 m²
3 kamerappartementen van 61 - 68 m²
4 kamerappartementen van 107 - 109 m²

Parkeervoorziening: 

Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:

L' Avant Mer maakt deel uit van een woonwijk, gelegen in een rustige bosrijke omgeving dichtbij de jachthaven en de stranden. Ook het historische centrum van St Laurent du Var ligt op nog geen 10 minuten afstand. Nabij zijn ook Cap 3000 en het gezellige centrum van Cagnes-sur-Mer.

Afwerking:      

Moderne stijl met hoogwaardige afwerking.

Status/ Oplevering:    

In verkoop

Prijzen:                 

2 kamerappartementen vanaf € 224.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 312.000,-*
4 kamerappartementen vanaf € 830 000,-*

Beschikbaarheid:     

Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van L' Avant Mer - St Laurent du Var. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.


*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.


Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.

 

Download brochure

Op aanvraag.