Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

Type:               

Appartementen, Les Lices te Saint Tropez.

Algemene informatie:   

Te midden van het historisch centrum van Saint Tropez op enkele meters afstand van Place des Lices wordt het nieuwbouwproject ‘Les Lices ‘gerealiseerd. Deze realisatie krijgt een Provençaals uiterlijk.
De charme van de baai van Saint-Tropez, de legendarische haven en levensstijl zijn wereldberoemd. Saint Tropez is nog immer de Jet – Set locatie aan de Côte d’Azur vanwege zijn glamour, sfeer en uitbundige evenementen. De oude haven, de stranden en de vele cafés en restaurants en nachtclubs maken de stad tot een levendig geheel.
Les Lices zal bestaan uit 2 kleinschalige gebouwen met appartement variërend van 2 tot 5 kamers.

Woonoppervlakte: 
Studio’s ca. 24 m²
3 kamerappartementen van 65 - 95 m²
4 kamerappartementen  van 95 - 125 m²
Parkeervoorziening: 

Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:

Het appartementencomplex wordt gerealiseerd in het historische centrum nabij het (plein) Place des Lices. De locatie wordt omringd door de gezellige winkels en restaurants, ook de sfeervolle haven is op een steenworp afstand.

Afwerking:      

Traditionele stijl met hoogwaardige afwerking.

Status/ Oplevering:    Per direct beschikbaar.
Prijzen:                 

Studio appartementen vanaf € 295.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 696.000,-*
4 kamerappartementen vanaf € 1.097.000,-*

Beschikbaarheid:     

Nog enkele appartementen beschikbaar ( 8-10 stuks), *Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

 Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Les Lices te Saint Tropzez De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door

Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.

*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.

Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.