Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

Type:               

Appartementen, Parfum de Provence te Draguignan

Algemene informatie:   

Op nog geen twee uur rijden van de skigebieden en nog geen 20 minuten van de stranden ligt Draguignan. Het dorp ligt aan de rand van het natuurgebied van de Georges du Verdon en biedt vele mogelijkheden. De stranden van Saint Maxime zijn nabij maar de winkels, bioscoop en het elegante Chabran Park in het dorp zelf zorgen voor een prima sfeer.

Woonoppervlakte: 

2 kamerappartementen ca. 50 m²
3 kamerappartementen ca. 65 m²
4 kamerappartementen ca. 87 m²

Parkeervoorziening: 

 Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:

Het appartementencomplex wordt gerealiseerd nabij het centrum van het dorp. Draguignan ligt tussen Aix en Provence en Nice en is op 30 minuten afstand van de baai van Saint Tropez.

Afwerking:      

Luxueuze stijl en een combinatie van moderne en traditionele architectuur.

Status/ Oplevering:    

3e kwartaal 2016.

Prijzen:                 

2 kamerappartementen vanaf € 130.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 157.000,-*
4 kamerappartementen vanaf € 228.000 -*

Beschikbaarheid:     

Beschikbaarheid op aanvraag, *Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

 

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Parfum de Provence te Draguignan. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.

*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.

Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.

 

 Download brochure

Parfum de Provence.pdf  Download