Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Art Park St Raphael
Parfum de Provence
Un Patio en Ville
Les Lices St Tropez
Exclusiev Resort
Garden Square Frejus
Harmo'Nice
Sunset Villa Nice
Villa Turquoise
Contemplations Nice
Horizon Bay Cannes
Coeur Laurentin
L'Avant Mer
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

Type:               

Appartementen, Sunset Villa te Nice

Algemene informatie:   

In het heuvellandschap, wordt deze high-end residentie, met herinneringen aan de patriciërshuizen gerealiseerd. De appartementen variëren van 2 tot en met 5 kamer duplex appartementen met tuin en individuele zwembad. De 34 appartementen variëren allen in oppervlakken, en hebben allemaal riante buiten ruimten. Men kan genieten van de geuren van sinaasappelbomen en Lavendel uit de aangelegde tuin, een aantal appartementen heeft uitzicht op zee.  Sunset Villa biedt u een serene leefomgeving, dicht bij alle voorzieningen.

Woonoppervlakte: 
Studio appartementen ca. 30 m²
3 kamerappartementen ca. 56 - 70 m²
3 kamer- duplex- appartementen ca. 70 m²                                                                                5 kamer- duplex- appartementen ca. 102 m²
Parkeervoorziening: 

Beschikbaar onder het appartementencomplex.

Locatie/ Bereikbaarheid:Het project Sunset Villa ligt in de heuvels nabij het achterland van Nice. De stranden en boulevard zijn nabij maar ook de luchthaven is binnen enkele minuten te bereiken.
Afwerking:      

Moderne stijl met hoogwaardige afwerking.

Status/ Oplevering:    

4e kwartaal 2016

Prijzen:                 

Thans nog beschikbaar:

Studio appartementen vanaf € 170.000,-*
3 kamerappartementen vanaf € 305.000,-*                                                                                 3 kamer- duplex- appartementen vanaf € 400.000,-*                                                               5 kamer- duplex- appartementen vanaf € 550.000,-*

Beschikbaarheid:     

Beschikbaarheid op aanvraag, *Genoemde prijzen zijn op basis van beschikbaarheid. Het kan dus zijn dat de door ons genoemde prijzen afwijken daar er nog maar enkele woningen beschikbaar zijn. Wij trachten er naar de prijzen zoveel mogelijk up to date te houden.

Algemeen:      

Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van Sunset Villa te Nice. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Choix du Sud B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Graag maken wij nog even gebruik om u te wijzen op de voordelen van onze nieuwbouwprojecten.

*Men betaalt geen (v.o.n.) overdrachtsbelasting maar maximaal 2 à 3% notariskosten.
*De eerste 10 tot 15 jaar hoeft u zich geen zorgen te maken over groot onderhoud.
*De gebruikte bouwtechnieken en materialen van de door ons aangeboden woningen zijn van het hoogste niveau en met uitstekende garanties.
*De afwerking van de woningen is zeer luxueus en volledig, tevens wordt een en ander naar uw keuze afgewerkt. Zo kunnen de materialen in de showroom van de ontwikkelaar  in Nice worden uitgezocht.

Gedurende een bezichtiging wordt u ter plaatse bijgestaan. De prijzen van de door ons aangeboden nieuwbouwprojecten zijn internationaal vastgesteld, via Choix du Sud BV betaalt u hetzelfde dan wanneer u in Frankrijk tot de koop zou overgaan. Onze bemiddeling en deskundigheid is dus geheel zonder enige kosten.

Wij staan geheel voor u klaar vanaf het moment dat u belangstelling toont tot en met de oplevering van de woning en indien nodig zelfs daarna.

 

Download brochure

Sunset Villa.pdf Download