Choix du Sud
Wie is Choix du Sud
Nieuwbouwprojecten
Vastgoed nieuws
Contact
Disclaimer
Sitemap

 

Choix du Sud, wie, wat en hoe !

Deskundigheid
Choix du Sud B.V. is uw makelaar in onroerend goed aan de Côte d’Azur. Daar wij partner zijn van de twee grootste Franse projectontwikkelaars hebben wij een zeer gevarieerd en betrouwbaar aanbod van villa’s en appartementen. De te ontwikkelen locaties van de door ons aangeboden projecten zijn door ons persoonlijk bezocht. Dit doen wij om eventuele teleurstellingen te voorkomen, daarbij zijn wij van mening dat wij u alleen onroerend goed kunnen aanbieden als wij er zelf achterstaan en weten waar we over praten.
Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in een relatief klein gebied als de Côte d’ Azur, wij bedoelen daarmee de departementen Var en Alpes Maritimes.


Het aanbod
Wij hebben al vele jaren ervaring in de Côte d’Azur en hebben daardoor een breed netwerk kunnen opbouwen. Toch werken wij maar met twee projectontwikkelaars samen, voor deze ontwikkelaars werken wij als een officiële agent en kunnen u de nieuwste projecten in Zuid Frankrijk aanbieden.
Daarnaast werken wij samen met één lokale Franse partner welke de bestaande bouw voor ons verzorgd.
Choix du Sud heeft sinds 2005 zowel een kantoor in Nederland als in Zuid Frankrijk.


Begeleiding
Het speciale gevoel dat een huis in de Côte d’Azur met zich meebrengt, willen wij graag met u beleven. Een kosteloze begeleiding vanaf het moment dat u interesse heeft tot de oplevering van uw woning is daarbij van groot belang.


Hoe wordt uw droom nu werkelijkheid?
Ten eerste is het erg belangrijk dat u een heel bewuste keuze maakt voor de Côte d’Azur. Het is het mooiste stukje Frankrijk, dat een enorme sfeer uitstraalt. Daarbij is het ook het meest exclusieve gedeelte van Frankrijk en misschien wel van Europa, de prijzen blijven redelijk constant ook gedurende economisch mindere tijden. Door de diversiteit van ons aanbod kunnen wij over het algemeen objecten aanbieden van ca. € 100.000,- tot ver over de 10 miljoen euro. Uiteraard geven wij aan de hand van uw wensen en eisen een advies over het onroerend goed waarvan wij denken dat dat het beste bij u aansluit.
Wanneer wij met u gezamenlijk een match hebben gevonden met een bepaalde woning, dan zijn wij te allen tijde bereid u de woning(-en)  te laten zien. Dit is voor u tevens een mooie gelegenheid om een aantal dagen in uw toekomstige omgeving door te brengen. Uiteraard verplichten deze bezichtigingen u niet direct tot het kopen van een woning. U kunt er na terugkeer in Nederland nog rustig over nadenken en een beslissing nemen.
Vervolgens, als u besluit tot aankoop over te gaan, zullen wij u geheel begeleiden bij de voorlopige koopakte, een eventuele tolk bij de notaris, de overdracht, oplevering en wellicht informeren over de verhuurmogelijkheden.


Kennismaken
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Rotterdam of in Frankrijk. Daarnaast vindt u ons jaarlijks op de Second Home beurs in de jaarbeurs te Utrecht.
 
                             

Onze begeleiding is een service en is geheel kostenloos!